Image default
Geschiktheid

Fitness en wellness voor mannen – Een gezonde en evenwichtige levensstijl bereiken

In tegenstelling tot vrouwen zijn mannen vaak minder bezig met welzijn en lichaamsbeweging. Ze leggen de helft minder preventieve doktersbezoeken af en hebben minder vaak een ziektekostenverzekering. Vanwege deze gezondheidskloof is het belangrijk dat mannen prioriteit gaan geven aan hun eigen gezondheid en de nodige stappen ondernemen om een lang en gezond leven te leiden. Oefen regelmatig. Lichaamsbeweging is een van de meest effectieve manieren om de gezondheid van uw hart te verbeteren en meer energie te krijgen. Het wordt aanbevolen dat mannen elke week 150 minuten aan matige intensiteit aërobe activiteit doen. Dit komt overeen met ongeveer 30 minuten per dag wandelen, joggen of zwemmen. Bovendien moeten mannen minstens twee dagen per week krachttraining in hun routine opnemen om de spiermassa te behouden. Eet een gebalanceerd dieet.

Een voedzaam dieet kan u helpen een gezond gewicht te bereiken en te behouden, ziekten te bestrijden en meer energie te hebben. Het wordt aanbevolen dat u een verscheidenheid aan fruit, groenten en volle granen eet, evenals mager vlees en zuivelproducten. Bovendien moet u voedingsmiddelen met veel verzadigde vetten, toegevoegde suikers en natrium beperken. Drink veel water. Het wordt aanbevolen dat u ten minste 64 ons vocht per dag consumeert. Dit is gelijk aan ongeveer acht 8-ounce kopjes water. Aanvullen met een multivitamine. Het wordt aanbevolen dat u dagelijks een multivitamine neemt die is ontworpen voor uw geslacht en leeftijdsgroep. Een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg kan u helpen bepalen welke multivitamine veilig en geschikt is voor uw behoeften. Maak van gezond eten een levensstijl. Goed eten hoeft niet moeilijk of duur te zijn.

U kunt beginnen met kleine veranderingen, zoals meer fruit en groenten eten en bewerkte voedingsmiddelen schrappen. U kunt ook meer lichaamsbeweging doen door in uw buurt te wandelen, te zwemmen of de natuur in te gaan met familie en vrienden. Geef prioriteit aan uw eigen gezondheid en die van uw dierbaren. Vanwege het stigma rond mannelijkheid en het idee dat mannen geacht worden de verzorger en beschermer te zijn, voelen veel mannen zich ongemakkelijk om steun te vragen of zichzelf kwetsbaar op te stellen. Deze mentaliteit heeft een negatief effect op de gezondheid van mannen en kan hen ervan weerhouden de zorg te zoeken die ze nodig hebben.

Het stigma rond mannen die prioriteit geven aan hun eigen gezondheid en welzijn moet veranderen. Om dit te laten gebeuren, moeten mannen beginnen met het erkennen van de positieve effecten van fysiek actief zijn en het maken van goede voedingskeuzes. Het is belangrijk voor mannen om te begrijpen dat gezond zijn en sporten hen niet zwak maakt, maar juist sterk. Bovendien moeten mannen regelmatig preventieve gezondheidsonderzoeken ondergaan, zoals darmkanker, prostaatkanker en bloeddrukonderzoeken. Door deze eenvoudige veranderingen aan te brengen, kunnen mannen hun levenskwaliteit aanzienlijk verhogen. Neem voor meer informatie contact op met het team van Black Men’s Wellness in Portland. Ons team van gezondheids- en fitnessexperts beantwoordt graag al uw vragen over uw persoonlijke doelen of de gezondheid van uw dierbaren.

Related posts

The Art of Shaving – Technieken en producten voor de perfecte scheerbeurt

Melwin Steegh

Leave a Comment